SON DAKİKA: Memurları ilgilendiren düzenleme komisyonda kabul edildi! Her ay 642 TL ikramiye ödenecek

SON DAKİKA: Memurları ilgilendiren düzenleme komisyonda kabul edildi! Her ay 642 TL ikramiye ödenecek
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen düzenlemeye göre bazı memurlara her ay 642 TL ikramiye ödenecek.

Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen Toplu sözleşme ikramiyesinde son dakika! TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen düzenleme ile Toplu Sözleşme İkramiyesi memurlara yeniden verilecek.

Peki Toplu Sözleşme İkramiyesi Temmuz 2024 ne kadar?

Buna göre 642 TL toplu sözleşme ikramiyesi, TBMM Genel Kurulu'ndan kabul edildikten ve Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra memurlara ödenmeye devam edecek.

Resim

Kamu görevlileri sendikasının kurulu olduğu hizmet kolunda sendika üyesi olabilecek toplam kamu görevlisi sayısının en az yüzde 1'ini sendika üyesi kaydeden kamu görevlileri sendikalarına üye olup aylık ve ücretinden üyelik ödentisi kesilen kamu görevlilerine, aylık veya ücretleriyle birlikte aylık 707 gösterge rakamının, memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarda toplu sözleşme ikramiyesi ödenecek. Toplu sözleşme ikramiyesi ödenen kamu görevlilerine ayrıca toplu sözleşme desteği yapılmayacak.

Üye sayılarının tespitinde, ödeme tarihi itibarıyla Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu hükümleri gereğince Resmi Gazete'de yayımlanan en son tebliğ esas alınacak.

Aşağıda yer alan linkler üzerinden de SON DAKİKA gelişmeleri sürekli olarak takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.