SON DAKİKA: Toplu İş Sözleşmesinde masa dağıldı! Memur sendikaları 16 bin 750 TL zammı kabul etmedi

SON DAKİKA: Toplu İş Sözleşmesinde masa dağıldı! Memur sendikaları 16 bin 750 TL zammı kabul etmedi
İzmir'de Sosyal Denge Tazminatında anlaşma yine sağlanamadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan memurlar, 16 bin 750 TL sosyal denge tazminatını kabul etmedi. Edinilen bilgiye göre memur sendikaları, yeniden eyleme başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan memurlar için yürütülen toplu iş sözleşmesi krize dönüştü. Her ay maaşlarla birlikte ödenecek 16.750 sosyal denge tazminat, memur sendikaları tarafından onaylamadı.

Yetkili sendika TÜM BEL-SEN'in eylem kararına Türk Yerel Sen, Birlik Yerel Sen ve Türkiye Kamu Sen de destek verdi.

MEMURLAR 16 BİN 750 TL'Yİ REDDETTİ

Yetkili sendikadan yapılan açıklamada “Değerli emekçiler; toplu sözleşme sürecinin geldiği noktada 17.07.2024 tarihinde gece saatlerinde Sn. Barış Karcı tarafından kazanılmış haklarımızı yok sayan ve sadece sosyal denge tazminatı ödemesi olarak 16.750 TL tutarında ve 2025 yılı sonuna kadar artış içermeyen bir teklif sendikamıza iletilmiştir. Taleplerimizi görmezden gelen bu teklifi kabul etmiyoruz” ifadelerini kullanılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.