Sağlık Bakanlığı, Haziran ayı tayinlerindeki geçikme tepkiye neden oldu

Sağlık Bakanlığı, Haziran ayı tayinlerindeki geçikme tepkiye neden oldu
Sağlık Bakanlığı, 2024 Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Kurası yaşan gecikme sağlık çalışanlarının tepkisine neden oldu...

Sağlık Bakanlığı, Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası dönemine giriyor. 2024 Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme sürecinde, sağlık hizmetleri sınıfında (SHS) görev yapan personel için isteğe bağlı atamalar gerçekleştirilecekti.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan tabip, hemşire, sağlık teknisyeni ve teknikeri, sağlık lisansiyeri gibi sağlık hizmetleri sınıfı personelin atanmasında hizmet puanı esas alınacak. Personelin yer değiştirme talepleri, bu puanlara göre değerlendirilecek.

Ancak her ne hikmete, Sağlık Bakanlığı Haziran ayı iller arası tayin halen yayınlanmadı. Plan program yapan ailelerin önünü görmesi için. Sağlık bakanlığı yhgmsb yetkililer çalışmaması klavuz yayınlanması Türkiye genelinde personelleri tepkisi neden oldu.

Buradan sağlık bakanlığı yetkilileri sesleniyoruz, bu tür gecikmeler çalışanların motivasyonunu kırmaktadır. Dolayısıyla Haziran ayı iller arası tayin klavuzu hızlı bir şekilde yayınlanmalı. Sonraasında ise tayin isteyecek olan gider hizmet puanı ile, giymeyen işine bakar. İnsanlar hayal plan program yapıyor ne kadar kadro açılacak diye.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum