İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama! Fahrettin Demirel göreve başladı!

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama! Fahrettin Demirel göreve başladı!
Iğdır Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim atandı? Fahrettin Demirel kimdir? Milli Eğitim Bakanlığı ile Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Fahrettin Demirel'i atadı.

Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Demirel,” Aralık İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. En büyük sevdam olan Aralık ilçesine bu makamda hizmet etmeme vesile olan herkesten Allah razı olsun. Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Aralık İlçesinde Eğitimin kalitesini artırmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Hedefimiz kaliteli başarılı öğrenciler yetiştirmektir.

Görevim süresince milli ve manevi değerlerimize bağlı, yerel değerlerimize saygılı, yenilikçi-değişimci bir anlayışla, sorun çözmeye odaklı, istişareye dayalı bir yönetim sergileme gayreti içinde olacağım.

Tüm kurumlarımızda; sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve karşılıklı anlayış içerisinde, ortak akılla hareket etmek suretiyle, bir ve beraberce Aralık ilçemizin eğitimdeki başarısını daha üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyorum.

Kaybedecek tek bir bireyimiz, kaybedecek tek bir saniyemiz bile olmadığı anlayışıyla bütün Aralık halkına, özellikle fedakâr öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve kendileri için her türlü fedakârlığı yapacağımız öğrencilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dedi.


igdirdogusgazetesi.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.