Sivas Milli Eğitim'de atama şoku!

Sivas Milli Eğitim'de atama şoku!
Geçtiğimiz günlerde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünde görevden alınan 4 il müdürü yardımcısı yerine yapılan atamalar, şok etkisi yarattı. Edinilen bilgilere göre, dört il müdür yardımcısı atamasında sendika beklenen fonksiyonunu gösteremedi..

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevden alınan 4 il müdür yardımcısı yerine atanan, 4 yeni müdür yardımcısının bir sendikanın teklif ettiği isimler arasında olmaması, sendikada şok etkisi yarattığı bildiriliyor...

Edinilen bilgiye göre bir sendikanın şube yönetiminden bazı isimleri il milli eğitim müdür yardımcılığı için teklif ettiği, siyasetçilerle görüştüğü, ancak teklif ettiği isimlerden hiçbirinin bakanlık tarafından atamasının yapılmaması üzerine şok yaşadığı ifade ediliyor. Üyesinin çokluğu ile öğünün ve Sivas genelinde yaklaşık 4 bin üyesi olan bir sendikanın her koltuğa yönetim kurulu üyelerini teklif etmesi de sendika üyeleri arasında tepkilere neden oldu. "4 bin üye arasında yöneticilik vasfı taşıyan hiç kimse yok mu? Nerde bir koltuk varsa oraya etrafındaki bir kaç kişi teklif ediliyor. Sendika, üyelerinin faydasına değil de başkanın akrabaları ve yönetimdeki insanların çıkarları için kullanılıyor" yorumlarına neden olan son atamaların ardından, yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

bizimsivas.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.