İstanbulda Birçok İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

İstanbulda Birçok İlçe Mİlli Eğitim Müdürü Görevden Alındı
İstanbul MEM'de birçok ilçe müdürünün görevden alındığı ve görevden alınanların yerine atanan isimlerin halen göreve başlatılmadığı iddia edildi.

Ajanskamu.net'te yer alan iddiaya göre, İstanbul MEMde birçok ilçe müdürü görevden alındı. Görevden alınanların yerine atanan isimler ise halen göreve başlatılmadı. Haberde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICInın karanameleri tebliğ etmediği ve beklettiği belirtiliyor.

Görevden almalara EBS İstanbul şube başkanlarının itiraz ettiği , İl Müdürü Levent YAZICInın ise bu baskılar nedeniyle atanan bu isimlere karanameleri tebliğ etmediği, Eğitim Bir Senin ise kararnameleri iptal ettirmek için Bakanlığa baskı yaptığı iddia ediliyor. 

İl Müdürü Levent YAZICIya yapılan baskının nednenin ise yeni atanan bazı isimlerin Türk Eğitim Senli olması , görevden alınan bazı isimlerin ise Şube başkanlarının yakın arkadaşı olması nedeniyle olduğu iddia ediliyor. 

Bakan Beyin yaptığı atamalara Eğitim Bir Senin İstanbuldaki bazı şube başkanlarının itiraz nedeniyle Bakan Ziya SELÇUKun istifa ettiği haberlerinini dolaşıma sokulduğu iddia ediliyor.

Konuya tepkiyi ise Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN gösterdi. 

Geylan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

ajanskamu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.