Manisa'da rekor okuma etkinliği

Manisa'da rekor okuma etkinliği
Çalışmaları ile fark yaratan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi yine anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Manisa Valisi Ahmet DENİZ’in şehirde göreve başlamasıyla  birlikte  hız kazanan  bir çok  projenin   yanı sıra; aklıselim , kalbiselim,  zevkiselim  sahibi  bireyler yetiştirmek amacıyla yürütülen “Manisa Okuyor Projesi” kapsamında 30 Nisan Salı  günü  saat 10:00’da Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda  okulların ve  bir çok STK nın katılımı    ile alana toplanacak sembolik ve hedef sayı olan  2071   öğrenci  , ünlü yazarlllar ALİ URAL  , Kaan Murat  YANIK  ve Zeynep KAHRAMAN FÜZÜN  ile buluşturularak “ 2019 Fuat Sezgin Yılı Okuma Günü” etkinliği düzenlenecektir.   

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birim sorumlusu ve proje koordinatörü  İl   Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Necmettin OKUMUŞ ; “ iki yıl  önce bu etkinliği  2023  öğrencimiz  ile gerçekleştirmiştik bu yıl ise  sembolik  hedef sayımız   2071  öğrencidir.Amail genelinde  katılımın  her  kesimce sağlanacağını  düşünüyoruz bu da  tahmini  olarak en az  5000  kişiyi alana  toplayacağımız anlamı   taşıyor.Ülkemizde     yapılmış en geniş kapsamlı  okuma etkinliğine tüm   kesimlerden  bu konuya  duyarlı yaklaşmalarını ve etkinliğimize   katılmalarını bekliyoruz. Etkinlik  kapsamında   herkesin  ilgisini   çekebileceğini dülündüğümüz  üç   yazarımızı da   öğrencilerimiz  ile buluşturupbirr  çok kalbe dokunmalarını  sağlayacağız” dedi.

Manisa Valisi Ahmet DENİZ’in  özellikle  proje anlamında   gençler ve   çocuklar adına yapılabilecek  her ne  varsa sınırsız    destek  vereceğini   her fırsatta  dile getirmesi  ve şehrin   lideri  olarak    kurumlarda bir canlanmaya ve  hareketlenmeye yol vermesi  önemlibir kazanç olarak  görülmekte...

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.