Ak Bank promosyonda şov yaptı! Duyduk duymadı demeyin, 60.550 TL promosyona imza atıldı

Ak Bank promosyonda şov yaptı! Duyduk duymadı demeyin, 60.550 TL promosyona imza atıldı
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN Trabzonda öğretmen ve memurlar için lokum gibi maaş promosyon ihalesi yapıldı.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Ak Bank, kamuda çalışan müşterilerinin memnuniyetini artırmak amacıyla almış olduğu yeni karar ve rekor promosyon tutarıyla dikkat çekiyor.

İlçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, maaş promosyon ihalesin en yüksek ödeme veren Ak Bank ile mutabakata varıldı. Yapılan bilgilendirmede MEM personeline, 60.550 TL promosyon dağıtılacağı belirtildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REKOR PROMOSYON İHALESİ İMZALANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bankalar arasın düzenlenen ihale de kazanan banka 2 bin 201 eğitim çalışanına 60 bin 550 lira nakit promosyon ödemesi yapacak. Düzenlenen ihale de Ak Bankası'nın bu tutarı açıkladığı ve katılan bankalar arasında en yüksek tutar olduğu belirtildi. Ak Bank tarafından 60.550 TL MEM promosyonu 15 Eylül 2024 tarihinde hesaplara aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.