MEB 2 ilçe müdürünü görevden aldı! Yerine okul müdürü ve müdür yardımcısı atadı

MEB 2 ilçe müdürünü görevden aldı! Yerine okul müdürü ve müdür yardımcısı atadı
Milli Eğitim Bakanlığı okul müdür yardımcısı Ercan Ustay'ı ve okul müdürü Hasan Şerifler'i ilçe milli eğitim müdürü olarak atadı.

Trabzon Akçaabat ilçe müdürü değişti

Trabzon’da Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nde nöbet değişimi yapıldı. Mevcut müdür Ahmet Üçüncü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bünyesine uzman eğitimci olarak atanırken, bu göreve Pelitli Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu yöneticilerinden Ercan Usta getirildi.

Ercan USTA Kimdir? 

Trabzon´un Dernekpazarı ilçesinde doğdu. İlkokulu burada , ortaokulu Trabzon Cumhuriyet Ortaokulunda, liseyi ise Trabzon Lisesinde tamamladı. Dicle Üniversitesinden mezun oldu. Trabzon Akçaabat Oğulkaya Köyünde mesleğine başladı. Ardından Akçaabat Derecik İlköğretim okulunda görev yaptı. 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Bakanlık Merkez Eğitim Ekibine davet edildi. Bir yıl boyunca Gebze TÜBİTAK ´ta  eğitim alanında çalışmalar yaptı. Bakanlık bünyesinde oluşturulan Komisyonlarda ve çalıştaylarda görev yaptı. Bakanlığın hazırladığı birçok projede Danışman ve Eğitmen olarak görevlerde bulundu. Sınıf Yönetimi ,Kurum Standartları, Eğitimde İnovasyon, Mesleki Gelişim, Stratejik Planlama, Sorun Çözme Teknikleri ,Eğitim Yönetimi Denetimi ve Eğitimde Koçluk gibi alanlarda MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü bünyesinde Türkiye´nin farklı illerinde seminerler verdi.Bakanlığın son 10 yılındaki politikalarının alan tanıtım çalışmalarında görev aldı. Aynı süreç içerisinde kitap yazım çalışmalarında da bulundu. Öğretmenimizin MEB bünyesinde hazırlanıp yayımlanmış iki kitabı (Hoşgeldin Öğretmenim,Özel Eğitim ve Bütünleştirme) bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Son olarak Pelitli Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

İki yıl önce Aybastı ilçesinden Niksar’a İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Muzaffer Bolat, Tokat Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanırken, yerine ise Nizamettin Yağıbasan Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi okulu müdürü Hasan Şerifler İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Hasan Şerifler Kimdir?

1967 yılında Antakya´da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Antakya’da tamamladı.1988 yılında Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünü bitirdi.1989-1990 yılları arsında askerliğini Erzurum’da Yedek Subay olarak yaptı.1990 yılında Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Kimya Öğretmeni olarak atandı.1994 yılında Tokat Niksar İmam-Hatip Lisesine atandı.1994-2003 yılları arasında Niksar İmam-Hatip Lisesinde görev yaptı. 2003 yılında Niksar Halk Eğitimi Merkezine Müdür yardımcısı olarak atandı.17/01/2005-01/12/2005 tarihleri arasında Niksar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevi yaptı. 2005 yılında Niksar Halk Eğitimi Merkezine Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 2012 Yılında Niksar Anadolu sağlık Meslek Lisesine Müdür olarak atandı. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır
61saat.com/niksardanismend.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum