Milli Eğitim Şube Müdürü, ilçe müdürü olarak atandı

Milli Eğitim Şube Müdürü, ilçe müdürü olarak atandı
Tayini çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürünün yerine, şube müdürünün ataması yapıldı.

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, şube müdürü Doğan Yıldız getirildi.

Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin'in tayininin Taşköprü'ye çıkmasının ardından, Daday'da iki yıldır Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Doğan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

Doğan Yıldız Kimdir?

1978 yılında Elazığ'da doğan Doğan Yıldız, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Yüksek öğrenimini Malatya İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitim Bölümü'nde bitiren Yıldız, Adalet Meslek Yüksekokulu'nu da tamamladı. Kastamonu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

Yıldız, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, Kocaeli Körfez ilçesinde öğretmenlik, okul müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ayrıca Van Başkale, Kocaeli Dilovası, Kastamonu Küre ve Daday ilçelerinde Şube Müdürlüğü yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Doğan Yıldız, yeni görevine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.