Astroloji uzmanı açıkladı 3 gün sonra başlıyor! 12 burç yorumunda değişiklik

Astroloji uzmanı açıkladı 3 gün sonra başlıyor! 12 burç yorumunda değişiklik
Astrolog Dinçer Güner tarafından yapılan açıklamalara göre; burçların özelliklerini, gök olaylarını ve geleceğe dair olası senaryoları detaylı analizleriyle ele alan bir isim olarak biliniyor.

Astrolog Dinçer Güner tarafından yapılan açıklamalara göre; burçların özelliklerini, gök olaylarını ve geleceğe dair olası senaryoları detaylı analizleriyle ele alan bir isim olarak biliniyor.

Güner, sosyal medya platformlarında da düzenli olarak içeriklerini paylaşarak da geniş bir takipçi kitlesiyle de etkileşimde bulunacak. Burçların da bu süreçte özellikleri; astronomik olaylar ve gelecekte olası senaryolar hakkında sağladığı bilgilerle astroloji meraklılarına değerli rehberlik sunuyor.

DİNÇER GÜNER DEĞERLENDİRDİ

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 21 Temmuz'da başlayacak "Oğlak burcunda sıkıştıran Dolunay"ın etkilerine dair dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Bu dolunaya hem Uranüs hem de Neptün’den destekleyici açılar var. Şimdi bu dolunayın bireysel ve dünya üzerindeki etkilerine göz atalım.

Bireysel;
Oğlak burcu, çalışkanlığı, disiplini ve sorumluluğu temsil eder. Dolunayın bu burçta olması, uzun süredir üzerinde çalıştığımız projelerde, kariyer hedeflerimizde ve kişisel sorumluluklarımızda önemli bir dönüm noktasına geldiğimizi gösterir. Bu dönemde, emeklerimizin karşılığını almak, çabalarımızın sonuçlarını görmek için önemli bir zaman olabilir.

29 derece Oğlak, bir şeylerin sonuna yaklaştığımızı, belki de bitiş çizgisinde olduğumuzu işaret eder. Bu nedenle, artık geride bırakmamız gereken eski yapıları, alışkanlıkları veya bize hizmet etmeyen sorumlulukları bırakma zamanı. Bu dolunay sürecinde kendimizi biraz sıkışmış hissedebiliriz. Çünkü 29 derece hem bir şeyin sonuna gelmişiz ama yeni hikâyeye de henüz başlayamamak demek. Bu yüzden aslında bu derece yorgun bir derecedir. Kendimizi biraz yorgun, sıkışmış, bunalmış, araftaymış gibi de hissedebiliriz.

Bu dolunay, kariyerinizde büyük bir dönüm noktası olabilir. Uzun süredir beklediğiniz terfi veya proje tamamlanması gibi önemli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca, kişisel yaşamınızda da sorumluluklarınızı yeniden değerlendirme, aile ve ev hayatınızdaki dengeleri gözden geçirebiliriz.

Dolunaya Uranüs’ün desteği ile hayatımızda uzun süredir devam eden yapılara yeni ve yaratıcı çözümler getirebiliriz. Teknolojiyi daha verimli kullanma yolları bulabilir veya finansal durumunuzda ani ve olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırımlar, dijital projeler veya teknolojik yenilikler için mükemmel bir zaman olabilir. Kendinizi kısıtlayan durumlardan, sorumluluklardan veya insanlardan özgürleşme arzusu hissedebilirsiniz. Kariyerinizde, kişisel projelerinizde veya yaşamınızın diğer alanlarında ani ama faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Neptün’ün destekleyici açısı ile; yaratıcı projelerinizde ve sanatsal çalışmalarınızda size büyük bir ilham kaynağı olabilir. Resim, yazı, müzik veya diğer sanat dallarında yaratıcı çalışmalar yapmak için harika bir zaman olabilir. Sezgileriniz daha güçlenebilir. İç sesinizi dinlemek, rüyalarınıza dikkat etmek ve sezgilerinizi takip etmek, hayatınızda önemli kararlar almanıza yardımcı olabilir. Çevrenizdeki insanlara daha fazla empati duyabilir ve onlara yardım etme isteği hissedebilirsiniz.

Genel olarak sağlıkla ilgili; dişlerimize özen göstermeli, diş kontrollerimizi yaptırmalı, ağız içi sağlığımıza yönelebiliriz. Eklemlerimize ve cildimize de dikkat etmemizde fayda var. 29 derece ise özellikle bronşların hassaslaşabileceğine işaret etmekte.

Dünya;
Oğlak burcu; hükümetler, kurallar, para piyasası, inşaat sektörü, askeri konular, komutanlar, yargıçlar, kural koyan kişiler, tarihi eserler, tarihi yerler, yaşlılar, ekonomiyi sembolize eder.
Bu dönem dünyanın ana konusu enflasyon, maddi konular, görevler, kurallar, operasyonlar ile ilgili olabilecektir.

Uranüs’ün güzel desteği ile ekonomik reformlar gündeme gelebilir. Hükümetlerin, otoritelerin ve finansal kurumların daha ileriye dönük, yenilikçi ve esnek politikalar benimsemesine yol açabilir. Yeni teknolojiler tanıtılabilir, teknolojik yatırımlar, yapay zeka yatırımları ön plana çıkabilir. Boğa'daki Uranüs, toprak, tarım ve doğal kaynaklarla ilgili konularda beklenmedik fırsatlar ve çözümler getirebilirken, Ayrıca kriptoda ciddi bir hareketlilik olması beklenebilir.

Yalnız 29 derece sıkışma ve kriz derecesidir. Bu liderler krizi, ekonomik kriz, sıkışıp kalma ve hareket edilemeyen ekonomik hamlelere de işaret edebilir. Bu hükümet yönetim krizlerini de anlatabilir.
Bu süreçte dünyada ekonomik koşulları protesto eden toplulukları da görebiliriz.
Neptün kontaklı dolunayda; su, deniz, boğaz ile ilgili sorunlar, su taşmaları, deniz kaynaklı depremler söz konusu olabilir.

Türkiye;
Dolunayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında gökyüzünde 29 derece burcu yükselmekte. Ülkenin ana gündem konularının; adalet, hak, hukuk, ortaklıklar, iş birlikleri, sanatçılar, estetik, güzellikle ilgili konular olacağına işaret etmekte.

Venüs’ün 10. Evde ve Aslanda oluşu; bu dolunayda sanatı kadınlar, altın, güzellik sektörü ile ilgili kriz yaratabilecek gündemlerin olabileceğine işaret etmekte. Ayrıca alınan hukuksal kararlar, yasa ile ilgili konularda da önemli gelişmeler olabilir. Özellikle finans ve yasa konusunda yeni uygulamalar, kanun teklifleri gündeme gelebilir.

Uranüs’ün kontak kurması teknolojik yatırımların gündem de olabileceğine işaret etmekte. Ama diğer yandan yeni vergi türleri de gündeme gelebilir.
Ayrıca ülkenin kendi doğum haritası üzerinden de değerlendirdiğimizde bu dönem diğer ülkelerle ekonomik yeni bağlantılar, yeni anlaşmalar, iş birlikleri gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.