MEB Şube Müdürleri 2021 Rotasyon Kılavuzunu Bekliyor

MEB Şube Müdürleri 2021 Rotasyon Kılavuzunu Bekliyor
2021'de Milli Eğitim Müdürlerine ve şube müdürlerine rotasyon yapılacak mı? 2021 yılında MEB şube müdürlerine rotasyon var mı? 2021 yılı MEB iş takvimine göre eğitim kurumları yöneticileri hariç taşra teşkilatı yöneticilerine (ilçe müdürü/ il müdür yardımcısı/ şube müdürü) bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işlemleri yapılacak.

Sitemize ulaşan MEB şube müdürleri, yönetmelik gereği Haziran ayında zorunlu yer değişikliği Temmuz ayında ise isteğe bağlı yapılacak olan yer değişikliği ile ilgili 2021 kılavuzun yayınlanmasını bekliyor. 

Geçen yıl 30 Nisan tarihinde kılavuz yayınlanmıştı. Şube Müdürleri, bölge hizmet sürelerinin yeniden belirlenmesini, kılavuzda tercihte 2 alt ve 2 üst bölge sınırlamasının kalkmasını, tamamlamadığı tüm bölgeleri tercih edebilme hakkı verilmesini ve görev süresinin hesaplamasında 30 Mayıs tarihin değil 30 Eylül tarihinin alınmasını istiyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
67 Yorum