Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanı Görevden Alındı

Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanı Görevden Alındı
MEB' de yeni görevden alma! Üç il milli eğitim müdürü görevden alınacak habaerlerinin ardından bugün de bir daire başkanı görevinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığında, Strateji Geliştirme Başkanlığı AR-GE Kalite ve İzleme Daire Başkanı olarak görev yapan Mehmet Baki ÖZTÜRK görevden alındı.

Görevden alınan Daire Balkanı Mehmet Baki ÖZTÜRK kimdir?

AR-GE,Kalite ve İzleme Daire Başkanı

1968 Yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdikten sonra  Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yaptı.

1988 – 1994 yılları arasında Erzurum’da öğretmenlik ve okul müdürlüğü, 1994 – 2003 yılları arasında Adana Seyhan’da okul müdürlükleri görevlerinde bulundu. 2004 – 2007 yılları arasında Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürü olarak görev yaptı. 2004 -2013 yılları arasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde sırasıyla Eğitim Müdürü, Kurs Müdürü, TKGM Diyarbakır Bölge Müdür Yardımcılığı ve Eğitim Daire Başkanlığı, 2013-2016 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Ekim 2016 itibariyle Ar-Ge Kalite ve İzleme Daire Başkanlığı görevine getirilen  Mehmet Baki ÖZTÜRK, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Türkiye Adalet Akademisi Öğretim üyesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Eğitim Programı Baş Eğiticisi, Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu Etik Eğiticisi, ICF Eğitim Koçu, NLP Trainer QMS Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçisi olan Mehmet Baki ÖZTÜRK, Stratejik Yönetim ve Planlama, Devlet Teşkilatı, Kalite Yönetim Sistemi, İletişim Becerileri ve Motivasyon konularında dersler vermektedir. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.