Müdür yardımcısı ilçe müdürü olarak atandı

Müdür yardımcısı ilçe müdürü olarak atandı
Acıgöl yeni ilçe milli eğitim müdürü olarak kim atandı? Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne vekaleten bakan müdür yardımcısı Semih Kırım Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Semih Kırım atandı. 

Kırım, yaptığı açıklamada, "Devlet memurluğunun gereği hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz. Bundan sonra Allah’ın izniyle kamu görevimizi ülkemizin bir başka güzel köşesi olan Nevşehir Kapadokya’nın giriş kapısı Acıgöl’dea İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte, bayrağı devraldığımız yerden daha yukarıya taşımak için gücümüzü ve enerjimizi ekip ruhunun sinerjisi ile birlikte şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah." dedi. Bir süredir boş olan Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 10 Kasım 2021 tarihinde başlayan Semih KIRIM'a yeni görevinde başarılar dileriz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum