Akaryakıta zam durmuyor! LPG’ye yeni zam geliyor!

Akaryakıta zam durmuyor! LPG’ye yeni zam geliyor!
Benzin ve mazot fiyatına dün gelen zamların ardında LPG fiyatına da zam geleceği öne sürüldü. Habere göre LPG’nin fiyatına gelecek zammı gazeteci Olcay Aydilek duyurdu.

Akaryakıt fiyatlarına gelecek zamları sık sık duyuran KRT TV'den Olcay Aydilek LPG’ye yeni bir zam yapılacağı bilgisini paylaştı.

Dünya genelinde yaşanan enerji krizi Türkiye özelinde de yaşanan dolar kuru şokları akaryakıt fiyatlarına baskı yapmaya devam ediyor. Dün gece itibariyle benzine 39 kuruş, motorine ise 32 kuruş zam gelirken akaryakıt olarak LPG kullananlar sadece bir gece rahat uyku uyuyabildi.

LPG'NİN FİYATI DA ÇİFT HANELERİ GÖRECEK!
KRT TV'den Olcay Aydilek'in akaryakıt sektörü temsilcileriyle yaptığı görüşme sonucunda LPG fiyatına 40 kuruş zam geleceğini duyurdu. Yapılacak bu LPG zammının nedeni olarak Uluslararası piyasalarda LPG'nin fiyatı 61 dolara yükselmesi gösterilirken 40 kuruşluk zam pompa fiyatlarına yansıyacak bugün itibariyle LPG'nin litre fiyatı 9 lira 40 kuruşken söz konusu zammın gerçekleşmesi halinde LPG’nin litre fiyatı da 10 TL olarak çift haneleri görmüş olacak

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.