TFF 2024 seçimlerini kim kazandı?

TFF 2024 seçimlerini kim kazandı?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'de bugün 18 Temmuz 2024 Perşembe günü itibariyle seçimler gerçekleştirildi. Peki TFF 2024 seçimlerini kim kazandı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'de bugün 18 Temmuz 2024 Perşembe günü itibariyle seçimler gerçekleştirildi. Peki TFF 2024 seçimlerini kim kazandı? İşte detaylar.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni başkanını seçmek adına da Ankara'da toplandı.

Ankara'daki Olağan Seçimli Mali Genel Kurul toplantısı 11.00'de başladı. 274 delegenin katıldı TFF'nin olağan seçimli mali genel kurulunun henüz başında tansiyon yükseldi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan ve Murat Sancak önerildi. Mehmet Baykan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanı olarak ilan edildi.

TFF 2024 SEÇİMLERİNİ KİM KAZANDI?

TFF 2024 seçimlerinde Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarıştı. Seçimlerinin kazanını ilan edilir edilmez bu sayfada yer alacak.

TFF 2024 - 2028 EYLEM PLANI

TFF, 2024-208 arası eylem planını resmî siteden açıkladı.

1- İddaa, sponsorluk ve yayın gelirlerinin artırılması

2- Teknik ekip ve futbolcuların serbest meslek erbabı statüsünde BAĞKUR’lu olması için kanuni düzenlemenin yapılması girişimi.

3- Kulüp başına yıllık ortalama hedeflenen gelirler yükselmeye devam edecek.

4- Oyuncu uygunluğu kurallarının kulüplerin görüşleri doğrultusunda değerlendirilmesi.

5- Ziraat Türkiye Kupası’nın yeni statüsü ile gelirlerinin yükseltilmesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.