Olacak İş Değil: Görevlendirme Şube Müdürleri, Kadrolu Atananlara Yerlerini Bırakmıyor!

Olacak İş Değil: Görevlendirme Şube Müdürleri, Kadrolu Atananlara Yerlerini Bırakmıyor!
Eğitim Gücü Sen Ağrı İl Başkanı Ekrem Bölek Ağrı İli ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görevli şube müdürlerinin yerlerini kadrolu şube müdürlerine bırakmamasına ve ilçelerdeki görevlerine farklı ünvanlarla devam ettirilmelerine veryansın etti!

Sayın Bölek konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:

“Yetkili sendikanın Ali Cengiz oyunlarında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü de nasibini aldı. İlçelerimize atanan kadrolu şube müdürleri belli bir zaman odasız masasız bekletilirken yetkili sendikanın görevlendirme şube müdürleri koltukları terk etmemekte ısrarcı !

Görevlendirmelerde yerine kadrolu atama olduğunda görevlendirme otomatik olarak sona ermesi gerekirken, yetkili sendika, ilçe temsilcisi veya üyesi olan şube müdürlerini koltuklarda tutmak için fırıldaklığa devlet kurumlarını da karıştırır oldu !

Tasarruf tedbirleri kapsamında fazla personel çalıştırılmaması gerekirken yetkili sendikanın baskısı ile görevlendirme şube müdürleri, ilçelerde farklı görevler ile ilçe milli eğitim içerisinde neden tutulmaya çalışılıyor ?

Yetkili sendikanın görevlendirmesi sona eren veya ermesi gereken üye şube müdürleri, ilçelerimizde görevlendirme olarak şube müdürü, ilçe mebbis temsilcisi gibi görevlerde tutulmasının sebebi nedir ?

Bir devlet kurumu bir siyasi sendikanın bu kadar baskısı altında olmamalı !
Devlet makamları bu tarz küçük oyunlara imkan vermemelidir.
Devletin nizamı, kanunu kuralı bellidir, herkes uymak zorundadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.