AK Parti'den memur ve emekliler için yeni açıklama

AK Parti'den memur ve emekliler için yeni açıklama
AK partiden memur ve emekliler için peş peşe açıklamalar geliyor. Dün TBMM de memur maaş zammına ilişkin konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ardından bugün de AK Parti MKYK üyesi Ahmet Gündoğdu, memurun hak kaybını önelemek için çalışıldığını söyledi...

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ahmet Gündoğdu, tüm kesimlerin mağduriyetlerinin giderilmesi için ter akıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Gündoğdu, AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı için geldiği Afyonkarahisar'da Atatürk Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda memur ve emekliler için şunları söyledi:

"Bugün hiçbir banka batmamasına rağmen, borsa yükselmesine rağmen, ekonominin ve ticaretin tüm argümanları harika işlemesine rağmen, ihracatta 90 yıllık rekoru kırmamıza rağmen, dünyanın en çok büyüyen ikinci ülkesi olmamıza rağmen kur üzerinden operasyonlar çekildiğini görüyoruz. Biz bu milletin ekmeğini büyütmeye, mağduriyetlerini gidermeye, dün asgari ücretle başladığımız üzere enflasyona ezdirmemeye, emeklilerimiz başta olmak üzere onların durumunu iyileştirmeye, memurların hak kayıplarını önlemeye ve diğer bütün kesimlerin mağduriyetlerinin giderilmesi için ter akıtmaya devam edeceğiz."
AA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum