Memur ve emekli yine kaybetti

Memur ve emekli yine kaybetti
Memuru 3 ayda 400 tl rüşvetle elinde tutmak için 2022 toplu görüşmesinde imza atan sendikalar yüzünden bu ay 60 tl. kaybetmiştir

2021 yılı ikinci yarısında geçen 3 ayda Tüfe toplamda %4,2 arttı.2019 Temmuz ayında Toplu Satış Sözleşmesinde yetkisiz ama zengin sendika yetkilileri sayesinde çalışanlar 2021 ikinci yarısı için %3 artış ile masadan kalkmıştı. Yılın bitmesine 3 ay kala memur %1,2 kayıpla cepten yemeye başlamıştır. Yıl sonuna kadar artan enflasyon memuru ve emeklilerini gün geçtikçe fakirleştirecektir. Memuru 3 ayda 400 tl rüşvetle elinde tutmak için 2022 toplu görüşmesinde imza atan sendikalar yüzünden bu ay 60 tl. kaybetmiştir. Yıl sonunda toplam kayıp katlanarak dahada artacaktır. Bağımsız Büro Sendikası Genel Başkanı Erkut Demirci çalışanların maaş toplamının yılın ikinci yarısında %15 den %20 vergi dilimine girmesinden dolayı %5 üstüne birde enflasyon kaybı ile kışa her sene olduğu gibi bu senede kayıpla girmektedir. Masada göz göre göre memuru ezdiren toplu görüşme kader değildir. Sayın DEMİRCİ yetkili sendika tercihini değiştir kaderin değişsin diyerek çalışanlara çözüm önerisi sundu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum