Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 15 unvanı birleştirecek

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 15 unvanı birleştirecek
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde aynı ve benzer işi yapan 15 unvanın birleştirilmesi gündemde. Tapu'da "Tapu İşlem Memuru" çalışması ile 15 unvanın birleştirmek için çalışmalar başlatıldı.

Memurlar.net'te yer alan habere göre Bakan Murat Kurum imzasıyla Cumhurbaşkanlığına gönderilen yazı ile benzer ve aynı işi yapan unvan çalışanları "Tapu İşlem Memuru" kadrosuna atanacak. İdari İşler Başkanlığına gönderilen yazıda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında aşağıdaki unvanda çalışan personel tek bir isim altında birleştirilecek:

- iş yükü, görev ve sorumlulukları aynı olan ve işlem grubunda yer alan
- "araştırmacı, bilgisayar işletmeni, kadastro teknisyeni, kontrol memuru, memur, muhasebeci, mühendis, programcı, tekniker, teknisyen, uzman, veri hazırlama kontrol işletmeni" ile
- sözleşmeli büro personeli, sözleşmeli idari büro görevlisi, sözleşmeli tekniker ve sözleşmeli uzman"

Yukarıdaki kadro ve pozisyonlarında görev yapan personel "Tapu İşlem Memuru" adlı kadroya ataması için çalışmalar başlatıldı.Şuan için memur unvanında 425, bilgisayar işlemtmeni unvanında 3631, teknisyen unvanında 537 ve diğer çeşitli unvanlarda 178 personel bulunduğu iddia edildi.
memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.