İl Milli Eğitim Müdürlüğünde son dakia! Yardımcı hizmetli personele hem soruşturma başlatıldı hem de tutuklandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde son dakia! Yardımcı hizmetli personele hem soruşturma başlatıldı hem de tutuklandı
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik binası önünde çıkan kavgayla ilgili olarak yardımcı hizmetli çalışan personele hem soruşturma başlatıldığını hem de görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Samsun Valilik binası önünde, boşandığı eşiyle kavga eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanının, görevden uzaklaştırıldığı ve gözaltına alındığı bildirildi.

Samsun Valiliğince yapılan duyuruda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları arasında, Valilik bahçesinde yaşanan kavgayla ilişkili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Aynı kurumda çalıştığı eski eşi H.D'ye Valilik bahçesinde fiziksel şiddet uygulayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yardımcı hizmetler kadrosunda görevli T.B'ye polis memurlarımız ve vatandaşlarımız tarafından anında müdahale edilmiş, şüpheli T.B. hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

Gözaltına alınan T.B'nin idari tedbirle görevden uzaklaştırıldığı belirtilen açıklamada, şüpheli hakkındaki idari ve adli soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.