Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan kabineye müdahale..

Abdulkadir Selvi yazdı! Erdoğan kabineye müdahale..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede değişiklik sinyali vermesinin ardından iktidara yakın gazeteci Abdulkadir Selvi, son kulisleri aktardı. "Beklentiler" var diyen Selvi, "spekülasyon olur" dedi.

Cumhurbaşkanı   Recep Tayyip Erdoğan Adalet Bakanlığı'nda yapılan görev değişikliğinin ardından "Değişen şartlara göre Kabine'de revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz." şeklindeki sözleri Ankara kulislerini hareketlendirdi.

İktidara yakın gazeteci Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın kabine revizyonu sinyalini değerlendirdi.

ERDOĞAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ SİNYALİNİ YİNELEDİ
Bugünkü köşe yazısında  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kabine toplantısı sonrasında bir grup AK Parti milletvekili ile kahvaltıda bir araya geldiğini söyleyen Selvi, Erdoğan'ın burada, "Kabinede bir değişiklik yaptık. Bekir Bozdağ’ı Adalet Bakanlığı’na getirdik. Bekir Bey’in gelmesi çok isabetli oldu. Onun yerine de (Anayasa Komisyonu) Yusuf Beyazıt’ı getirdik. İhtiyaç olduğu zaman bu değişiklikleri yapacağız. Arkadaşlar bu değişikliklerden başka anlam çıkarmasın. Arkadaşlar bu değişikliklerden rahatsız olmasın” dediğini aktardı.

SELVİ SON KULİSLERİ AKTARDI
Adalet Bakanı Gül'ün ardından kulislerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin değişiceğine yönelik söylentilere yönelik Selvi şu ifadeleri kullandı:

"Bu aşamada kaç bakan değişecek, kimler gidecek, kimler gelecek gibi konulara girmek istemiyorum. Bazı beklentiler var ama daha ilerisi spekülasyon olur. Ama Erdoğan’ın konuşması, Kabine değişikliğinin devam edeceği mesajı olarak değerlendiriliyor."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum