Erdoğan, Soylu'yu hangi göreve getirecek? Ünlü anketçi açıkladı...

Erdoğan, Soylu'yu hangi göreve getirecek? Ünlü anketçi açıkladı...
Avrasya Araştırmanın sahibi Kemal Özkiraz bombayı patlattı ve Erdoğan'ın, Soylu'yu hangi göreve getireceğini açıkladı...

Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Özkiraz, kendi youtube kanalında soruları yanıtladı.

ERDOĞAN'IN SOYLU PLANI
Kemal Özkiraz, kulislerde dolanan Erdoğan Soylu'yu görevden alacak'' iddialarına ilişkin konuştu. Özkiraz Soylu'nun görevden alınma iddialarının güçlü olduğunu ifade etti. Bir takipçinin ''Erdoğan Soylu'yu Cumhurbaşkanı adayı mı yapacak?'' sorusuna yanıt veren Özkiraz, Erdoğan'ın Soylu'yu aday yapmayacağını ifade etti. ''Erdoğan, Soylu'yu bakanlıktan alırsa, aday yapmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı'na getirir'' ifadelerini kullandı.

KULİSLERDE NELER KONUŞULUYOR?
Özellikle kulislerde Erdoğan'ın erken seçime hazırlandığı, ve bu nedenle yeni atamalar yapacağı konuşuluyor. Özellikle kulislerde  İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'nun görevden alınacağı dillendiriliyor. Soylu'nun yerine ise iki isim öne çıkıyor.  Efkan Ala ve Muhterem  İnce. Efkan Ala'nın  bakan olacağını iddia edenler daha çok yeni bir ''çözüm sürecinin''  başlayacağını söylüyor.  Muhterem İnce'nin bakan olacağını açıklayanlar ise, İnce'nin bakanlık içerisinden olduğunu ve emniyeti iyi bildiğini vurguluyor. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum