Kabinede değişecek bakan 4'e çıktı! O Bakan'da yolcu

Kabinede değişecek bakan 4'e çıktı! O Bakan'da yolcu
Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine'sinde yapacağı değişiklik gündemden düşmüyor. Çavuşoğlu, Pakdemirli ve Soylu iddialarının ardından Bakan Nebati'nin de yolcu olduğu öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adalet Bakanlığı'nda yaptığı değişikliğin ardından kabinede yeni değişikliklerin sinyalini vermişti. Kamuoyunda ve kulislerde birçok bakanın ismi dolaşırken, yeni bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. 

Erdoğan'ın, "Kabine'de yeni değişiklikler yapabiliriz" şeklindeki sözlerinin ardından, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gideceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Sosyal medyada kulislerle ilgili bilgiler paylaşan Ankara Kuşu dün gece yeni bir iddia ile gündeme geldi. Ankara Kuşu Bakan Nebati'nin görev yetkisinin daraltılacağını ve Hazine ve Maliye Bakanlığının ikiye bölüneceğini öne sürdü.

Kuş, "Olmazsa Nurettin Nebati de yolcu" ifadelerini kullandı.

Ankara Kuşu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İçişleri, Dışişleri ve Tarım Bakanı’nın değişeceğini söylemiştim. İlave olarak, henüz göreve kısa bir süre önce başlayan Nurettin Nebati’nin de yetkisinin daraltılması gündemde. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı ikiye bölebilirler. Olmazsa Nurettin Nebati de yolcu. @NureddinNebati"

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum