Süleyman Soylu istifa mı etti? Ünlü isimden bomba iddia!

Süleyman Soylu istifa mı etti? Ünlü isimden bomba iddia!
Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bakanlık görevinden istifa ettiği yönünde bir iddia ortaya attı.

AK Parti hükümetinin içindeki çatlaklıklar gün geçtikçe daha çok gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Bakanlar arasındaki tartışmalar ve fikir ayrılıkları hemen hemen her gün değişik yazarların köşelerine konu oluyor. Seçim anketlerine göre çok büyük oy kaybı içerisinde olan AKP’de en çok tartışılan bakanların başında gelen Süleyman Soylu geliyor. Hükümet içerisinde istenmeyen Bakan olarak da tanımlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili bomba bir kulis bilgisi geldi.

SÜLEYMAN SOYLU’NUN İSTİFA ETTİĞİ SÖYLENİYOR
Artıbir Kamuoyu ve Pazar Arastırma Şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner sosyal medya paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğine yönelik haberlerin olduğu duyumunu paylaştı.

Çalışkaner kendi Twitter hesabı üzerinden verdiği bilgide “Süleyman Soylu'nun istifa ettiği söyleniyor.” diye yazdı.Bu konuyla ilgili de 01.00 itibarıyla Resmi Gazete’nin henüz yayınlanmaması öne sürüldü. Sosyal medya kullanıcıları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiği için Resmi Gazete’nin 02 Şubat 2022 mükerrer sayısının yayınlanmadığını iddia etti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum