Yılmaz Özdil, oyları artan partileri açıkladı

Yılmaz Özdil, oyları artan partileri açıkladı
Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdil, ülkede yaşanan ekonomik sorunları nedeniyle AK Parti'nin ciddi bir oy kaybettiğini ifade etti.

Ülkede yaşanan ekonomik krizden vatandaş iktidarı sorumlu tutuyor. Yeniçağ TV'ye konuşan Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, ekonomik kriz ve AKP'nin oylarına ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu.

''KRİZİN SEBEBİ YANLIŞ YÖNETİMDİR''
Yılmaz Özdil, yükselen dolar ve Avro kuruna, artan enflasyona ve market raflarındakı fahiş zamlara değindi. Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin sebebinin AKP'nin yanlış yönetimi olduğuna dikkat çekti. Devlet kademelerinde ehliyet ve liyakatın kalmadığını, Türkiye'nin üreten bir ülkeden ithal yapan ülkeye dönüştüğünü belirtti. Özel sektörde sadece Erdoğan'a yakın isimlerin ihale alabildiğini vurguladı. Ve bu sürece bir günde gelinmediğini, yılladır devam eden yanlış ekonomi politikalarının Türkiye'yi buralara taşıdığının altını çizdi.

'' SAADET PARTİSİ'NE OLUK OLUK OY AKIYOR''
Yılmaz Özdil son anketlere bakıldığında AKP'nin ciddi bir oy kaybettiğini adeta dibi gördüğünü ifade etti. Özellikle İstanbul'da ciddi bir seçmen yitirdiğini ifade etti. Özdil, AKP'den giden oyların CHP; İYİ Parti ve Gelecek, DEVA gibi partilere yöneldiğini belirtti. Ancak Özdil altını çizerek ''Özellikle İstanbul'un 1994'ten bu yana Erdoğan'a oy veren muhafazakar ilçelerinde Saadet Partisi'ne oluk oluk oy akıyor'' dedi. Özdil, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ve diğer muhelefet liderlerinin toplumda cazibesinin arttığını dile getirdi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum