Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi sınıfların okula başlayacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi sınıfların okula başlayacağını açıkladı
21 Eylül'de kaçıncı sınıfların okula başlayacakları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan açıklamasında serpiştirilmiş eğitime birinci ve ana sınıfı öğrencileri ile başlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında 21 Eylül'de anasınıfı ve birinci sınıfların eğitime başlayacaklarını söyledi. Başkan Erdoğan açıklamasında okullardaki serpiştirilmiş eğitime birinci ve ana sınıfı öğrencileri (anne ve babaların izni olmak şartı)  ile başlanacağını söyledi. 

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflar açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hem yüz yüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi beraber yürüteceğiz. Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1'den başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, okul öncesi ile ilkokul birinci sınıfının açılacağını belirterek şunları söyledi;

Salgının başladığı günden bu yana ilk, orta ve yüksek eğitim kademelerinde uzaktan eğitim sistemimizi en iyi şekilde idame ettirdik. Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüzyüze eğitimi hen de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre, okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz. Bu uygulama salgının seyrine göre şehirlerimizde farklılık gösterebilecektir. Özellikle üretimde gerçekten güçlü altyapsı, yetişmiş insan gücü, sürekli gelişen teknolojiyle Türkiye'nin önünde yepyeni bir dönemin açıldığına inanıyoruz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum