Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında İlk Ders İl Müdüründen!

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında İlk Ders İl Müdüründen!
Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Ömer Coşkun bugün okul ve kurumlarda destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret ederek öğrencilere ders anlattı.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının ilk Dersi Ömer Öğretmenden!

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme kursları ilk derslerine başladık. Bugün Merkez Vali Hüseyin Poroy İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek kıymetli öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya geldik.

Öğrencilerimizle ilk ders Sosyal Bilgiler ve konumuz ise Osmanlı Devleti’nin kuruluşu idi. Öğrencilerimizin heyecanı , mutluluğu her hallerinden anlaşılıyor ve okulun büyülü ortamına ne kadar hasret kaldıkları gözlerinden okunabiliyordu. Öğretmenler odasına girdiğimde aynı şekilde, öz evlatlarına kavuşan anne babalar gibi mutluluk içerisinde olan kıymetli öğretmenlerimizle sohbet ederek mutluluklarına ortak oldum. Her şey evlatlarımız için, her şey bu mukaddes ülkemizin daha güzel yarınları için. Umutluyuz, gururluyuz, mutluyuz…

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.