Ali Yalçın, PTT çalışanlarına ek ödeme talebini Bakan'a iletti

Ali Yalçın, PTT çalışanlarına ek ödeme talebini Bakan'a iletti
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: "Bu sıkıntılı süreçte ön cephede olan, fedakarlık yapan Sağlık Çalışanları gibi sürecin en önemli yükünü çekenlerden birisi PTT çalışanları. Covid 19 Salgını sürecinde PTT Çalışanlarının fedakarlığı her türlü taltif ve takdiri hak ediyor. Maddi açıdan da teşvik beklentisi var"

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından düzenlenen 15. Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi Toplantısına katıldı.

Covid 19 önlemleri ve normale dönüş adımlarının ele alındığı toplantıda kamu görevlilerinin gündemi de değerlendirildi. Yalçın ayrıca PTT çalışanlarının da bu süreçte ciddi bir emek gösterdiklerini vurgulayarak "Bu sıkıntılı süreçte ön cephede olan, fedakarlık yapan Sağlık Çalışanları gibi sürecin en önemli yükünü çekenlerden birisi PTT çalışanları. Covid 19 Salgını sürecinde PTT Çalışanlarının fedakarlığı her türlü taltif ve takdiri hak ediyor. Maddi açıdan da teşvik beklentisi var" diye konuştu.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum