Evden çalışan memurlar için ek ödenek talep edildi

Evden çalışan memurlar için ek ödenek talep edildi
İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, pandemi döneminde evden çalışan kamu görevlilerine ekonomik destek talebinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgininde katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, pandemi döneminde evden çalışan kamu görevlilerine ilişkin şu açıklamada bulundu.

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma, esnek mesai, kısmi çalışma gibi yeni yöntemlerin geçici olduğu gerçeği unutulmamalı, İş sağlığı ve güvenliği amaçlı alınan bir tedbir işin esasına dönüştürülmemeli,

Evden çalışan kamu görevlilerinin teknolojik donanım giderleri ile internet, elektrik, su ve yakıt masraflarının artışı ve kamu giderlerinden eksilip hane giderlerine eklenen diğer masrafların telafi edilmesi gerektiğini ifade eden Yalçın, bu kapsamda ekonomik destekler verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.