Kamuda çalışan yetiştirme yurdu mezunları 13 aydır çıkan Kanunun uygulamasını bekliyor

Kamuda çalışan yetiştirme yurdu mezunları 13 aydır çıkan Kanunun uygulamasını bekliyor
27/03/2018 tarih ve 30373 (2.Mükerrer)sayılı R.Gzt yayımlanarak yürürlüğe giren 7103Sayılı Vergi Kanunları İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 25’inci maddesi ile 2828sayılı  Kanunun Ek1inci maddesi ile kamu kurumlarına ataması yapılan ve fiilen görevde bulunanların  faydalanması için Geçici Madde-16 “Bu Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamında ataması yapılan ve fiilen görevde bulunanlar kurumların kadroları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bu maddenin

Bizler Devlet koruması altında yetişip 2828say Sosyal Hizmet Kan. Ek1inci mad.kapsamında kamu kurumlarında istihdam edilen YETİM ve ÖKSÜZ bireyleriz. 

27/03/2018 tarih ve 30373 (2.Mükerrer)sayılı R.Gzt yayımlanarak yürürlüğe giren 7103Sayılı Vergi Kanunları İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 25’inci maddesi ile 2828sayılı  Kanunun Ek1inci maddesi ile kamu kurumlarına ataması yapılan ve fiilen görevde bulunanların  faydalanması için Geçici Madde-16 “Bu Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamında ataması yapılan ve fiilen görevde bulunanlar kurumların kadroları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bu maddenin yürürlüğe girdiği tarih ve öğrenim durumları itibarıyla ihraz ettikleri unvanlara atanırlar.” hükmü eklenmiştir. 

Görev yaptığımız kurumlarda kanunun Geçici 16’ıncı maddesine binaen sadece Meslek liselerinin ve meslek yüksekokullarının bazı bölümlerini üst kadroya atanma imkanı verilmiş olup.EGM,MEB  gibi kurumlar tarafından Düz lise, Ticaret lisesi, Ön lisans(İşletme,Muhasebe) ve Lisans(Kamu,İktisat,İşletme) mezuniyete sahip olanlara üst kadroya atanma imkanı tanınmamıştır. Yürürlüğe giren kanundan kurumlar tarafından faydalandırılmayan Yetim ve Öksüzlere içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı hürmetine destek olacağınızı düşünüyoruz. 

Not:(Kanundan faydalanacak kişilerin isim listesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü - Bakım Hizmetleri Daire Başkanlığı - Bakım Sonrası Rehberlik ve İzleme Şube Müdürlüğünde mevcuttur.)

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
76 Yorum