Önder Kahveci tüm memurlara 3600 ek gösterge ve bayram ikramiyesini Bakan'a iletti

Önder Kahveci tüm memurlara 3600 ek gösterge ve bayram ikramiyesini Bakan'a iletti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk İşçi, İşveren, Memur Konfederasyonları temsilcileriyle ve bazı kurum yöneticileri ile telekonferans sistemiyle konuşarak gündemdeki konuları istişare etti. Bu kapsamda Genel Başkanımız Önder Kahveci ile de görüşen Bakan Selçuk, önemli konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

KAHVECİ: 3600 EK GÖSTERGE DÜZENLEMESİNİN YAPILMASININ TAM ZAMANIDIR

Salgınla mücadelede en ön safta yer alan kamu çalışanlarının beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesini bir kez daha hatırlatan Kahveci, kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesini istedi:

“Tüm kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde 3600 ek gösterge düzenlemesinin de bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz. Kamu çalışanları bu dönemde bu düzenleme ile motive olacaktır. Hem de alım güçleri artacaktır. Zaten çoğu kamu çalışanı görevinin başındadır. Salgınla mücadelede çok ciddi katkı sağlıyorlar. Diğer bir husus da şudur ki; bayram ikramiyesini sadece memurlar almıyor. Önümüzdeki bayramda emeklilere uygulanan bayram ikramiyesinin kamu çalışanlarına da verilmesini istiyoruz.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum