Genel Başkan Ümit Demirel: “Yardımcı Hizmetler Sınıfını Kaldırmak İnşallah Bize Nasip Olacak”

Genel Başkan Ümit Demirel: “Yardımcı Hizmetler Sınıfını Kaldırmak İnşallah Bize Nasip Olacak”
Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması için birçok parti ve sendika harekete geçti! Yüzlerce kanun teklifi ve önerge Meclis'e sunuldu, onlarca söz verildi ancak, neticede yardımcı hizmetler sınıfı olduğu yerde duruyor.

Konuya ilişkin son açıklama, Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit DEMİREL'den geldi ve “Yardımcı Hizmetler Sınıfını Kaldırmayı İnşallah Biz Sağlayacağız.” dedi...

DEMİREL : “Yardımcı Hizmetler Sınıfını Kaldırmayı İnşallah Biz Sağlayacağız.”

"20 yıldır Yhs'yi kaldıramayan parti sendikalarına güven sıfırdır. YHS'yi kaldırmak bize nasip olacaktır."

DEMİREL : “Yarım Asırdır Çözülmeyi Bekleyen, Devlet Memurluğu Kapsamından Çıkarılması Gereken, En Fazla Çalıştırıp En Az Ücret Verilen Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması İçin Bir Eylem Dahi Yapamayan, Tweet Atmaktan Başka Hiçbir İcraatı Olmayan Da Biz Değiliz. Sizsiniz Siz.

Kamu Birliği Konfederasyonu Olarak Söz Veriyoruz. Ahdimizdir. Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasını Ve Bu Kadrolarda Görev Yapan Kamu Çalışanlarının Eğitim Durumlarına Uygun Kadrolara Atanmasını Da İnşallah Biz Sağlayacağız Biz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.