Ataması yapılan 20 bin öğretmenin göreve başlatılması TBMM'de

Ataması yapılan 20 bin öğretmenin göreve başlatılması TBMM'de
Bilindiği üzere Mart ayında yaklaşık 20 bin öğretmenin ataması yapılmış ancak virüs nedeniyle okulların tatil edilmesi üzerine görevlerine başlatılamamıştı. Konuyla ilgili olarak Aksaray Milletvekili Ayhan Erel TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptı.

AYHAN EREL (Aksaray) – Teşekkürler Sayın Başkanım. Mart ayında yaklaşık 20 bin öğretmenimizin ataması yapıldı. Ataması yapılan öğretmenler büyük bir sevinç ve coşkuyla görev yerlerine gittiler, buralarda ev kiraladılar, büyük bir bölümü de atandıklarından dolayı çalıştıkları iş yerinden ayrıldılar ama bugüne kadar, maalesef, bu öğretmenlerimizin göreve başlatılmaları hususunda gerekli işlemler yapılmadı. Atamanın sevincini yaşadılar ama özlük haklarına kavuşmadıkları için çok zor durumdalar. Bir an önce ataması yapılan bu öğretmenlerimizin göreve başlatılmasını, Millî Eğitim Bakanlığından bu öğretmenler adına talep etmekteyiz.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.