19 bin 50 TL promosyon ihalesi

19 bin 50 TL promosyon ihalesi
Saruhanlı Belediyesi tarafından bir süre önce düzenlenen maaş ve promosyon ihalesinde 19 bin 50 TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan Türkiye İş Bankası A.Ş Saruhanlı Şubesi ile Belediye arasında protokol imzalandı.

Başkanlık makamında düzenlenen törende Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile İş Bankası Saruhanlı Şube Müdürü Murat Kaygısız ve Şube Yetkilisi İsmail Çağlar Beyhan, söz konusu protokole ilişkin hazırlanan evrakları imzaladı. Saruhanlı Belediyesinde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi olmak üzere toplam 87 personelin maaşlarının 3 yıl süreyle yatırılacağı banka ve personele ödenecek PROMOSYON miktarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen ihaleyi, 19 bin 50 TL ile en yüksek teklifi veren İş Bankası kazanmıştı. İş Bankası, ihale sözleşmesine göre 2022-2025 yıllarını içeren yeni maaş anlaşması kapsamında belediye personellerine ödenecek ilk maaşın ertesi günü tek seferde 19 bin 50 TL promosyon ödemesi yapacak.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

ESKİ PROMOSYON ENFLASYON KARŞISINDA ERİDİ

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye tarafından 2021 yılında yapılan maaş ve promosyon ihalesinin, enflasyon şartları nedeniyle feshedilip yeni bir promosyon ihalesi düzenlendiğini ifade etti. Bilgin; “Daha önce imzaladığımız sözleşme feshedildi, günün koşullarına uygun olarak yapılan yeni ihale sonucunda bu ücret 19 bin 50 liraya kadar çıktı. Belediyemizde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk.” dedi. İmza töreninde Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ile Hüseyin Çelik de hazır bulundu.
manisameydangazetesi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.