Bakan Nebati asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı!

Bakan Nebati asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı!
CNN Türkiye’ önemli açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, memur, emekli ve asgari ücret zamlarıyla ilgili resmen en büyük detayı paylaştı.

Bakan Nebati, yapmış olduğu açıklamasında milyonları heyecanlandırdı. Artışın enflasyonun altında olmayacağını belirtti. İşte detaylar..

2023'TE ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

2022 yılından bu güne kadar, asgari ücretli enflasyona ezdirilmedi, memurlar da dahil buna. Asgari ücretlilere yıl başında bir belirleme yapılıyor. Bu yıl enflasyon tahminlerinde bir sapma olunca, asgari ücrette bir artış yoluna gidildi ve gelenek bozuldu. Yüzde 95 civarında bir iyileştirme yapıldı. Önümüzdeki yıl ve yıllarda Cumhurbaşkanımızın duruşu çok net. Asgari ücretliler, dar gelirliler, enflasyonun altında kalmayacak. Önümüzdeki dönemde de yine çalışmalar böyle yapılacaktır. Artış enflasyonun üzerinde olacak. Cumhurbaşkanımız her zaman çok net olarak ifade etmiştir, artış asla enflasyonun altında olmayacak.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.