Belediye çalışanlarına yüzde 80 zam müjdesi!

Belediye çalışanlarına yüzde 80 zam müjdesi!
İstanbul Bağcılar Belediyesi artan hayat pahalılığı, enflasyon ve yaşam koşullarını göz önünde bulundurup belediye çalışanlarına yüzde 80 zam oranını duyurdu.

Bağcılar Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.   Zorlaşan hayat şartları, artan enflasyon göz önüne alındığında işçilerin maaşlarında yüzde 80 artışa gidildi, yemek ve yol ücretlerinde iyileştirmelere gidildi. Konferans salonunda yapılan toplantıda bu kararlar sonrasında salonda bulunan işçiler ayakta alkışlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Detaylar haberimizde

“ÇALIŞANIN HAKKI ALNININ TERİ KURUMADAN VERİLMELİ”

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

İhtiyaç ve imkan dengesini gözeterek sürecin güzel şekilde yürümesini sağladıklarını söyleyen Başkan Abdullah Özdemir, “Bu zorlu süreci bizzat takip eden hem belediyemizi hem çalışma arkadaşlarımızı kollayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, süreci kontrol eden AK Parti İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’ye, sendikamıza, belediyemiz bünyesindeki başkan yardımcılarımıza ve süreci olgunlukla karşılayan siz kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum. ‘Çalışanın hakkı alnının teri kurumadan verilmeli’ diyen bir peygamberin, bir anlayışın devamını teşkil ediyoruz. Bu sürecin güzel bir noktaya gelmesinden mutluluk duyuyorum. Bu anlamda alınan ücretlerin bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

“TÜM EKSİKLERİMİZİ SAĞLIYORLAR”

Yine temizlik işlerinde çalışan Ergin Baybura ise şunları söyledi:

“11 yıldır bu belediyede çalışıyorum. İlk defa böyle güzel bir sözleşme yaptık. Ekip olarak bütün çalışan arkadaşlarımla memnunuz. İnşallah devamı da olur. Şu an bütün İstanbul belediyelerini toplayın, hiçbiri Bağcılar Belediyesi gibi olamaz. İstanbul'da en güzel çalışma alanı bizde. Ne eksiğimiz varsa hemen sağlanıyor.”

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.