CHP hangi sözleşmelilere kadro verilmesi gerektiğini açıkladı!

CHP hangi sözleşmelilere kadro verilmesi gerektiğini açıkladı!
Hükümetin getireceği sözleşmelilere kadro düzenlemesinin kimleri kapsayacağı merakla beklenirken, konuya ilişkin CHP'den açıklama geldi!

Sözleşmelilere kadro kimleri kapsayacak? CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in Meclis açıklaması şöyle:

ÖMER FETHİ GÜRER (Niğde) – 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Taşeron düzenlemesinde kapsam dışı bırakılan, yüzde 70 hizmet kriterine takılan tüm kamu taşeron çalışanlarına ayrımsız kadro verilmelidir. Sağlık Bakanlığında hastane bilgi işlemciler, görüntüleme merkezi çalışanları, sosyal tesis ve yemekhane çalışanları, güvenlik ve kamuda kiralık araç şoförleri, Karayolları, PTT, Demiryolları çalışanları, orduevi, öğretmenevi, polisevi gibi tesis çalışanları, Vakıfbank güvenlik görevlileri, Şeker Fabrikası ve ÇAYKUR çalışanları kurum kadrolarına alınmalıdır. Radyoloji gibi zor görev yapanlara dahi kadroları verilmemiştir.

Asıl işi yapanın asıl kadroda olması vicdani ve ahlaki bir sorumluluktur. Tarımda, Ormanda, farklı bakanlıklarda kadro bekleyenler yanında belediye şirketlerinde olanların da kurum kadrolarına alınmaları bir haktır. Belediye ve il özel idarede ve diğer kurumlarda “geçici, mevsimlik” adı altında çalışanlar…

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum