Genel Başkan Kahveci: Yardımcı Hizmetliler GİH'e Geçirilmelidir!

Genel Başkan Kahveci: Yardımcı Hizmetliler GİH'e Geçirilmelidir!
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci sayıları 110 bini bulan Yardımcı hizmetler sınıf personeli hakkında açıkalmalarda bulundu

Genel Başkan Kahveci, “Kamuda sayıları 110 bini bulan Yardımcı hizmetler sınıf personeli büyük bir ayrımcılığa tabi tutulmaktadır” diyen Genel Başkan Kahveci, “ Memurlara verilmiş olan pek çok hak aynı işi yapan Yardımcı hizmetler sınıfı personeline tanınmamaktadır. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yardımcı hizmetler personelimizin pek çoğunun zaten kurumlarında memur görevi yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Aynı zamanda bu arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu da yüksekokul mezunudur. 

Eğitim düzeylerinin yüksek okul olduğunu bildiğimiz bu gerçekten yola çıkarak da yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personeli genel idari hizmetler sınıfına geçirilerek yaşadıkları sorunların giderilmesi ve kamuda kariyer ilkesinin hayata geçirilmesinin bu yolda sağlanacağı konusunda ki düşüncelerinizi buradan bir kez daha ifade etmek isterim” dedi. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.