İnfaz koruma memurlarının, emniyet sınıfına alınması TBMM'de gündem oldu

İnfaz koruma memurlarının, emniyet sınıfına alınması TBMM'de gündem oldu
İnfaz koruma memurlarının, güvenlik hizmetleri sınıfına alınması TBMM'de dile getirildi

İzmir Milletvekili Atilla Sertel, infaz koruma memurlarının güvenlik hizmetleri sınıfına alınmasını Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşması ile dile getirdi:

ATİLA SERTEL (İzmir) –

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
Sevgili arkadaşlarım, buraya çıkmışken şu konuyu da hatırlatmak istiyorum. Ben ezilenlerin ve mağdur edilenlerin sözcüsüyüm ve onu mutlaka diğer arkadaşlarım gibi, sizler gibi bu Meclis kürsüsünden dile getiriyorum. İnfaz koruma memurları öldürülüyorlar; terör olaylarıyla öldürülüyorlar, bıçaklanarak öldürülüyor, mahkûm tarafından jiletlenerek öldürülüyor ve infaz koruma memurları ne yazık ki güvenlik sınıfına hâlen alınmıyor.

Geçtiğimiz dönemde Sayın Devlet Bahçeli’ye gittim ve Grup Başkan Vekillerinin huzurunda kendisinden destek istedim çünkü AK PARTİ’nin oyları tamamen karşıydı “Acaba MHP destek verir de bu kanun teklifi geçer mi?” diye. Yanındaki Grup Başkan Vekillerine infaz koruma memurlarıyla ilgili kanun teklifini hazırlamayı ve güvenlik sınıfına geçmesi noktasındaki görüşlerini kendisi belirtti ve ben bu kulaklarımla duydum.

Sizlerden hassaten rica ediyorum, infaz koruma memurları güvenlik sınıfına geçsin 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.