İşçi, Memur ve Sözleşmeli Personele 12 Bin 500 TL Promosyon!

İşçi, Memur ve Sözleşmeli Personele 12 Bin 500 TL Promosyon!
Belediye bünyesinde çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personellere 12.500 TL ödeme yapılacak.

Yapılan son duyuruya göre, işçi, memur ve sözleşmeli personele 12.500 TL ödeme yapılacak.

İşçi Memur ve Sözleşmeli Personele 12.500 TL!

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
Kangal Belediyesi çalışanlarının maaş promosyonlarına ilişkin açıklamayı, Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın yaptı. Başkan Apaydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, işçi, memur ve sözleşmeli personele verilecek promosyon miktarını açıkladı. Banka ile varılan mutabakata göre, bu gruba 12.500 ödeme sağlanacak.

Şirket Çalışanı İşçilere 8.700 TL!
Belediye bünyesinde çalışanların yanı sıra, şirkette çalışan personellerin alacağı promosyon miktarı da belli oldu. Başkan Apaydın, şirket çalışanlarına 8.700 TL promosyon ödemesi yapılacağını belirtti. Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın konuya dair yaptığı sosyal medya paylaşımında ”Belediye bünyesinde çalışan personellerimizin maaş promosyon ilahesini yaptık. Belediye bünyesinde çalışan kadrolu işçi -memur ve sözleşmeli personel için 12500 TL, Şirkette çalışan işçilerimiz için 8700 TL ihale sonucu ile belirlenmiştir. Tüm personelimize hayırlı olsun .’‘ ifadelerine yer verdi.

https://edirnejethaber.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.