İsmail Koncuk: 110 bin yardımcı hizmetler personeli için düğmeye basma vakti geldi

İsmail Koncuk: 110 bin yardımcı hizmetler personeli için düğmeye basma vakti geldi
Kamuda yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personelin talepleri, İYİ Parti Adana Milletvekili tarafından Meclis Genel Kurulunda dile getirildi.

Aadana Milletvekil İsmail Koncuk'un YHS Personeline yönelik Meclis konuşması şöyle:

İSMAİL KONCUK (Adana) –Bir konuya daha burada değineceğim. 110 bin hizmetli var; okullarımızda, devletin diğer kurum ve kuruluşlarında 110 bin yardımcı hizmetler sınıfı personeli var ve bu 110 bin personelin büyük bir çoğunluğu ya bilgisayar işletmeni olarak görev yapıyor ya memur olarak görev yapıyor ama atamasına esas olan mesleği yapmıyor yani getir götür işlerini yapmıyor, temizlik işlerini yapmıyor çünkü memur olarak çalışmasına devletin ihtiyacı var. Bunlar diyor ki: “Kardeşim, bir fiilî durum var. Ben, fiilen, memur olarak çalışıyorum, bilgisayar işletmeni olarak çalışıyorum; yıllardır çalışıyorum, bana kadromu verin.”

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yardımcı hizmetler personelinin bu talebini görmezden geliyorsunuz. Bu, devlet yönetmek falan değil değerli milletvekilleri. Böyle meselelere gözümüzü kapatacağız, kulağımızı tıkayacağız, insanların görevde yükselme hakkı olan bir konuda o unvanı vermekten imtina edeceğiz ve bu talebi duymayacağız; bu, kabul edilemez. Onun için, bu 110 bin yardımcı hizmetler personelinin hak ettiği kadrolara atanması için düğmeye basma vakti gelmiş geçmektedir diyorum.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.