Kapsam dışı kalan tüm işçiler kadroya geçirilmeli

Kapsam dışı kalan tüm işçiler kadroya geçirilmeli
Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert, taşerondan kadroya geçiş düzenlemesinde kapsam dışı kalan on binlerce çalışanın kadro beklediğini ifade etti.

Taşerondan kadroya geçiş sürecinde yüzde 70 ihale barajına takıldığı için kadroya geçişten faydalanamayarak kapsam dışı kalan işçilerin kırgın olduğunu belirten Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Devlet Sert, çalışanların kadroya geçiş ile ilgili müjde beklediğini belirtti.

“TAŞERONA KADRO DEVRİMİ HAKSIZLIKLA GÖLGELENMEMELİ”

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 
Gerçekleştirilen kadroya geçiş kapsamında yüzde 70 barajına takılarak kapsam dışı kalan ve taşerona mahkûm edilen çalışanların bir an önce kadroya geçirilmesi için adımların atılması gerektiğine dikkat çeken Sert, “5 yıldır süregelen bu haksızlık sona ermeli. 1 milyon işçiyi kapsayan taşerona kadro devrimi sayıları 100 bini bularak kapsam dışı kalan işçiye yapılan haksızlıkla gölgelenmemeli” dedi.

“BİR AN ÖNCE SONA ERMELİ”
Mağduriyetin 5 yıldır sürdüğünü ifade eden Sert, sürecin bir an önce mağdur olan işçilerin kadroya geçiş hakkı tanınarak sona ermesi için çağrıda bulundu, “Devrim olarak nitelendirdiğimiz kadroya geçiş sürecinde oluşan mağduriyet sona ersin diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gözümüz kulağımız kapsam dışı kalan işçilerimiz için verilecek kadro müjdesinde. 5 yıllık mağduriyetin bir an önce sona ermesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

milligazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.