Maliye çalışanlarının kurum içi unvan, maaş ve 3600 ek gösterge talebi

Maliye çalışanlarının kurum içi unvan, maaş ve 3600 ek gösterge talebi
Biz çalışanların en büyük problemlerinden birisi kurum içi unvan ve maaş sorunu. Şimdi biz çalışanların KPSS sorunu yaşamadan tüm çalışanların kurum içi gelir uzmanlık sınavına tabi tutulması olmalıdır. Ayrıca biz Hazine ve Maliye çalışanların 3600 ek gösterge talebimiz devam etmekte. Diğer kurum çalışanlar kadar bizlerinde bu 3600 ek göstergeyi hak ettiğimizi düşünmekteyiz

Uzun zaman oldu yazılarıma ara vermiştim ama çok sayısı talep ve istek gelince tekrar yazmak istedim. Bizleri takip eden Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanlarının sorunlarını dile getirmeye devam etmekteyim.

Biz çalışanların en büyük problemlerinden birisi kurumiçi ünvan ve maaş sorunu. 2012 yılından beri açılmayan kurumiçi gelir uzmanlık kadrosunun nihayet açılmasını büyük memnuniyetle karşıladık. Ama malesef  arkadaşlarımın %90 oranında 25 yıl ve üzeri çalışanlar oldukları için KPSS sorunu yaşamakta. Bunca yıl sürekli olarak girilmekte ve büyük oranda kişiler bu KPSS'ye girmekten bıkmış durumda.

Hazine ve Maliye Bakanlığı kendi bünyesinde bir defaya mahsus olmak üzere çalışma yılı şartları taşıyan 4 yıllık üniversitenin her hangi birinden mezun olmak yeterli olması ve sınava tabi tutması olmalıdır. En azından bunca yıllık mağduriyetler giderilmiş olması da önem arz etmekte. İlle de KPSS şartı aranacaksa da son 5 yıl her hangi bir puan türünden 50 ve üzeri almış olmak yeterli sayılmasıdır tüm arkadaşlarımızın da beklentilerine cevap verilmiş olur.

Biz çalışanlarında moral ve motivasyonlarıda yükselecektir. Gelir idaresi kendi içerisinde sınava tabi tutmadan tüm çalışanlarına V.H.K.İ kadrosu verildi kimde itirazda bulunmadı oysa ki bu ünvan yıllardır sınavla alınmaktaydı. Şimdi biz çalışanların KPSS sorunu yaşamadan tüm çalışanların kurumiçi gelir uzmanlık sınavına tabi tutulması olmalıdır. Ayrıca biz Hazine ve Maliye çalışanların 3600 ek gösterge talebimiz devam etmekte. Diğer kurum çalışanlar kadar bizlerinde bu 3600 ek göstergeyi hak ettiğimizi düşünmekteyiz. saygılarımla 
                                                          
GİB PERSONELİ/ SUAT FİDAN
Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21 Yorum