Şef kadrolarında yapılan düzenleme geri çekildi

Şef kadrolarında yapılan düzenleme geri çekildi
Cumhurbaşkanlığı, iki hafta önce ihdas ettiği 1 inci derece şef kadrolarını yeniden geriye çekti!

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatına ihdas ettiği 1 inci derece Şef kadrolarını düzeltti!

Hatırlanacağı üzere, 21 Ekim 2022 tarihli “Cumhurbaşkanlığı, Şefler İçin İlk Kez 1. Derece Kadro İhdas Etti” başlıklı yazımızda 19 Ekim 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan “Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi” ile İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatına ilk kez 1 inci derece 38 şef kadrosu ihdası yapıldığını, şayet  “SEHVEN” olmadı ise kamu idarelerindeki Şeflerin 1 inci dereceye yükseltilmesine yönelik emsal bir kadro ihdası yapıldığına dikkat çekmiştik.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu 

Ancak, aradan geçen kısa sürede bugün İçişleri Bakanlığına ait yayımlanan dolu-boş kadro kararnamesinde ihdas edilen 1 inci derece 38 adet Şef kadrosunun yeniden 3 ve 4 üncü derecelere geri çekildiğini görüyoruz.

Görünen o ki, 19 Ekim 2022 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 1 inci derece Şef kadroları “SEHVEN” ihdas edilmiş, yapılan bu işlem dolu-boş kadro değişiklikleriyle düzeltilmiştir.
 

gazetememur.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.