Bürokrasiyi, görevden alınma korkusu sardı! Görevden alınma korkusu iş yaptırmıyor!

Bürokrasiyi, görevden alınma korkusu sardı! Görevden alınma korkusu iş yaptırmıyor!
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün görevden affını istemesiyle birlikte bakan, yardımcıları ve bürokratlarda ‘her an görevden alınırım’ korkusunun iyice arttığı ifade ediliyor.

Bürokrasiyi, görevden alınma korkusu sardı! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün görevden af talebi sonrası bakan ve bürokratlarda korkuya neden oldu. “Görevden alınma korkusu” ile adeta gecelerini uykusuz geçiren bakanlar, bakan yardımcıları ve bürokratların, Resmî Gazete’yi görmeden yatamadıkları öğrenildi. “Her an görevden alınabilirim” korkusuyla birçok kurumun iş yapamaz hale geldiği ifade edilirken, özellikle imza ve işlerin beklemeye alındığı öğrenildi.

İMZALAR VE İŞLER BEKLETİLİYOR!
Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte kabinenin sürekli görevden alınmalarla şekillenmesi üzerine bakanlar, yardımcıları ve bürokratlar çalışamaz hale geldi. Son olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün affını istemesiyle birlikte korku iyice arttı. Hem bakanların hem de bürokratların her an görevden alınabilirim endişesiyle imzaları ve işleri beklettiği ifade ediliyor.

RESMÎ GAZETE’YE BAKMADAN YATMIYORLAR!
Bakan ve bürokratların her gece Resmî Gazete’ye bakmadan uyumadığı belirtilirken, bakan ve bürokratların geceleri uykularını alamadığı da ifade ediliyor. Bütün kamu kurumlarında gergin bir bekleyişin hâkim olduğu kaydedilirken, bakan ve bürokratların endişeli hallerinden dolayı alt kademe çalışanların da büyük sıkıntı yaşadığı belirtiliyor.

milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum