İstifa eden Bakan'dan özlük hakları açıklaması! Öncelik, sözleşmelilerin kadroya geçmesi..

İstifa eden Bakan'dan özlük hakları açıklaması! Öncelik, sözleşmelilerin kadroya geçmesi..
Bakanlık personeli ile yemekte bir araya gelen Adalet Bakanı Gül, özlük haklarının iyileştirilmesi için ve sözleşmelilerin kadroya alınması için çalışmların sürdüğünü söyledi...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bakanlık personeliyle yemekte bir araya geldi. Özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Gül, özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışıldığını ifade ederek, “Sözleşmelilerin kadroya geçmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bu konu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızla, Meclisimizle çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yemekte bakanlık personeliyle bir araya geldi. Öğle yemeğinde bir araya geldiği personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gül, özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda çalışmalar olduğunun da müjdesini verdi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bakanlık restoranında öğle yemeğini personelle yedi. Personelle sohbet eden Gül, bir de müjdeli haber verdi. Personelin özlük haklarının daha da iyileştirilmesi için yasal anlamda çalışmalar yürütüldüğünü anlatan Gül, “Sözleşmelilerin kadroya geçmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bu konu ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızla, Meclisimizle çalışmalarımızı yapacağız. Bu hususta arkadaşlarımızın haklı taleplerini iletmeye devam edeceğiz” dedi. Bakan Gül, program sonrası personelle fotoğraf çektirdi.
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum