Kamu çalışanlarının maaş promosyonları revize mi ediliyor?

Kamu çalışanlarının maaş promosyonları revize mi ediliyor?
Kamu çalışanları banka promosyonlarının ülke genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar nedeniyle mevcut promosyon ihalelerinin revize dilmesini istiyor. Sendikalar harekete geçti.

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar sebebiyle ihale rakamlarının düşük kalması ve diğer illerde yapılan banka promosyon ihalelerinin yüksek rakamlar ile sonuçlanması sebebiyle birçok ilde yapılan ihalenin çalışan personelin lehine revize edilerek tekrar değerlendirilmesi ve promosyon rakamlarının güncellenmesi için çalışma başlatılması yönünde talep yazıları oluşturuldu.

81 ilde bir çok sendika kurumlara banka promosyon ihalelerinin güncellenmesi gerektiği yönünde talepte bulunarak, halen bir çok ilde neticelenen ihalelerde 5 yıllığına anlaşmaya varılan rakamların 17-18 bin TLleri bulduğu biliniyor. Bu rakamlar karşısında mağdur olduğunu ifade eden kamu çalışanları, yaşanan bu mağduriyetin sona ermesi için girişimlerde bulunuyor. Kocaelide Sağlık-Sen ve Öz Sağlık-İş sendikası da bu konuda harekete geçerek, pandemide canla başla çalışan sağlık çalışanlarının bu mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlattı. 

Şimdi gözler bankalardan gelecek olan cevaba çevrildi.

İŞTE SENDİKALARIN O TALEP YAZILARI: 

ajanskamu.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum